Infinite Minigolf VR

1 1 13
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 37,00 kr., PS+: 34,10 kr. — Release date: July 25, 2017

Description Description

PlayStation®VR må ikke benyttes af børn under 12 år.

Dette element inkluderer noget VR-indhold. PlayStation®VR og PlayStation®Camera er nødvendige for at opleve VR-funktionalitet.
Opret og spil på et ubegrænset antal minigolf-baner i Infinite Minigolf, en vedvarende minigolf-oplevelse fra eksperterne hos Zen Studios! Vær med i turneringer og udfordringer, lås op for power-ups og oplev et unikt gameplay, utrolig grafik og meget mere i de bedste minigolf-spil på markedet.
Brug spillets robuste værktøjer til at lave fantastiske minigolf-baner og del dem med andre, så du kan vise dine kreative evner frem for spillere over hele verden. Opret, del og spil med andre Infinite Minigolf-spillere nu!
Spil Infinite Minigolf i flot VR med PlayStation®VR! Omgivelserne vækkes til live på spændende måder, hvilket gør Infinite Minigolf til den ultimative VR golf-oplevelse. Byg dine egne kreatioer og brug den i fantastisk VR som aldrig før!
1-8 spillere
Netværksspillere 2-8 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
15MB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR er kompatibel med dette produkt. PlayStation®VR og PlayStation®Camera er valgfrit
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
’Infinite Minigolf’ is trademark of Zen Studios Ltd.
© 2017 Zen Studios Ltd. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments