Hellblade: Senua's Sacrifice

1 9 5 14
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 119,00 kr., PS+: 119,00 kr. — Release date: Aug. 8, 2017

Description Description

Fra skaberne af Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West og DmC: Devil May Cry kommer et spil om en krigers brutale rejse ind i myter og vanvid.
Handlingen udspiller sig i vikingetiden, hvor en traumatiseret keltisk kriger begiver sig ud på rejse gennem vikingernes helvede for at redde sin døde elskers sjæl.
Hellblade: Senua’s Sacrifice er skabt i samarbejde med forskere inden for neurologi og psykoser, der kan give indsigt i den melankolske vildskab, der hærger Senuas splintrede sind
1 spiller
15GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2017 Ninja Theory Ltd. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments