Ruiner

1 6 13 11 4
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: 59 kr., PS+: 59 kr. — Release date: Sept. 26, 2017

Description Description

RUINER er et brutalt action shooter der foregår i 2091 i cyberbyen Rengkok. En sociopat slår fra sig imod et korrupt system, for at finde sin kidnappede bror og afdække sandheden med hjælp fra en hemmelighedsfuld hacker-ven.
Sofistikeret & brutal kamp: Bliv krigspladsens hersker med dødbringende forsyninger, forbedring af dine taktiske sanser og mestring af andre evner og gadgets der efterlader dine fjender forvirrede og magtesløse.
Cyberpunk-inspireret arsenal: Brug de nyeste gadgets og evner såsom energiskjolde, kinetiske barrierer eller grid-converters. Brug forstærkere, refleks-boostere eller overload for at undgå at blive taget til fange mens du kan ghost-break kan hacke din modstander til at kæmpe på din side.
Historiedreven action: Voldelige konfrontationer er midlet og tillid er en mangelfuld ressource i Rengkok, hvor du navigerer rundt i en følelseskold verden og bekæmper de store virksomheders virtuality-handel ved HEAVEN.
1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Copyright Reikon Games 2017. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)