Factotum 90

Buy at PSN for Kr 45
Lowest price: Kr 37, PS+: Kr 37
Release date: Oct. 3, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Du er i dyb rum og noget er kollideret med skibet. Hovedstrømmen er offline, og du er fanget. Det er heldigt, at du har adgang til denne terminal. Det er lidt gammelt, men med disse to robotter og nogle klog tænkning kan du muligvis få strømmen tilbage online og gemme dagen. Kontrol to walker robotter og puslespil din vej gennem 30 niveauer for at genoprette kraften, genaktiver livsstøtten og løse mysteriet om kollisionen.

PS4™ / PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

2015 TACS Games
2017 Poppy Works

Information taken from the official site, with all rights reserved.