Aer — Memories Of Old

1 6 14 5
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 37,00 kr., PS+: 37,00 kr. — Release date: Oct. 25, 2017

Description Description

De gamle guder er for længst glemt efter hændelserne, som knuste verden. De sidste levn fra den tid er fragmenter af øer på himlen. Denne mystiske verden af endeløse himler, farverige øer og gamle ruiner er i fare for at falde ned i mørket. Som en af de sidste hamskifterne er du sendt på en pilgrimsfærd til Gudernes land. Afslør hemmelighederne, som vil hjælpe dig med at redde selve virkeligheden.
1 spiller
2GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2017 Daedalic Entertainment GmbH and Forgotten Key AB. Daedalic-logo is a trademark of Daedalic Entertainment GmbH, Germany. AER Memories of Old is a trademark of Forgotten Key AB, Sweden. Developed by Forgotten Key. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments