Need For Speed Payback Danmark

1 2 8 47 20
Email me when the price drops 5
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: 99,00 kr., PS+: 99,00 kr.
Release date: Nov. 10, 2017

Comments Comments

Description Description

Need for Speed™, en af verdens bedst sælgende computerspilsserier nogensinde, vender stærkt tilbage med et nyt actionbaseret hit - Need for Speed Payback.
I Fortune Valleys underverden splittede forræderi din gruppe, men I blev igen forenet i ønsket om at opnå hævn og nedlægge The House et berygtet kartel, der styrer byens kasinoer, kriminelle og betjente. I dette korrupte gambler-paradis er indsatserne høje, og The House vinder altid. Spil i en varieret og udfordrende verden som Tyler Racer, Mac Showman og Jess Wheelman. Prøv kræfter med racerløb, missioner og udfordringer for at opnå undergrundens respekt og for i sidste ende at deltage i det ultimative ræs og nedlægge The House.
In-game køb valgfrit
1 spiller
Netværksspillere 2-8 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
46GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Vilkår og betingelser er gældende. Find flere oplysninger på www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-payback/disclaimers

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.