A Way Out

1 10 4 8 all trophies

The game has been withdrawn from sale

Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

FORUDBESTILLING – ØJEBLIKKELIG BETALING OPKRÆVES


Fra skaberne af Brothers – A Tale of Two Sons kommer nu A Way Out, et eksklusivt co-op-eventyr, hvor du spiller den ene af to fanger under et dristigt flugtforsøg fra fængslet.
Det, der begynder som en nervepirrende flugtaktion, udvikler sig hurtigt til et uforudsigeligt, gribende eventyr, hvis lige du hverken har set eller spillet før.
A Way Out er en oplevelse, der kræver to spillere. Hver spiller styrer én af de to hovedpersoner, Leo og Vincent, der meget mod deres vilje må samarbejde for at flygte fra fængslet og genvinde deres frihed.
Sammen kommer I til at udforske begreber som tillid og konsekvens, alt imens følgerne af jeres valg begynder at indhente jer.
Få hele oplevelsen sammen med dine venner gennem den gratis prøveperiode for venner.

In-game køb valgfrit

Du kan finde flere oplysninger om forudbestilling samt om annullering af din forudbestilling i Sony Entertainment Network Ydelsesbetingelser/Brugeraftale. Automatisk kræver, at Automatisk log på og Log ind automatisk er aktiveret på dit PS4™-system.

1-2 spillere
Netværksspillere 1-2 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
24 GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

VILKÅR OG BETINGELSER ER GÆLDENDE. LÆS MERE PÅ WWW.EA.COM/DA-DK/GAMES/A-WAY-OUT/DISCLAIMERS. DETTE SPIL KAN KUN SPILLES I MULTIPLAYER. KRÆVER VEDVARENDE INTERNETFORBINDELSE, EA-KONTO OG EN ONLINEVEN FOR AT SPILLE ONLINE. KRÆVER EA-KONTO OG TO SPILLERE FOR AT SPILLE OFFLINE. DU SKAL VÆRE MINDST 16 ÅR FOR AT OPRETTE EN EA-KONTO.

Information taken from the official site, with all rights reserved.