Revenant Saga

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 37 kr., PS+: 37 kr. — Release date: Dec. 13, 2017

Comments

Description

Bliv til en Tilbagevender og opdag sandheden hinsides hævn i denne gotiske fantasi-RPG med betagende 3D-kampe!

Efter at være blevet forvandlet til et udødeligt væsen kaldet en 'Tilbagevender' og at have lært om eksistensen af en dæmon i ham, tager Albert ud på en færd for at få personen, der gjorde dette mod ham, til at betale med sit eget liv.
Men hvilket svar finder han, mens han på vejen støder på andre og må forholde sig til deres former for dæmoner...?

Med en historie, der udvisker linjerne mellem godt og ondt, og masser af tilgængeligt indhold, så er dette ikke en titel, der bør misses!
Dette inkluderer et udvalg af unikke sidemissioner, transformationssystem under kamp, samt et våbensmedningssystem, der tillader spillerne at lave fuldkomment unikke våben, mens de slås i turbaserede kampe med 3D animation!

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ /PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©2014-2017 KEMCO/EXE-CREATE

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.