Instant Indie Collection: Vol. 2

Nova-111
PSN 189 kr. 37 kr. until 09/19/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 37 kr., PS+: 37 kr. — Release date: Oct. 21, 2015

Description

Curve Digital er stolte over at kunne præsentere Instant Indie Collection Vol. 2 - en samling af Curves seneste og største indie-hits: The Swindle, Nova-111 og PumpedBMX+.
'Hack, stjæl og snig dig gennem et victoriansk steampunk-London i The Swindle, udforsk rummet i et forsøg på at redde 111 videnskabsmænd fanget i kølvandet på universets største ekspirement, Nova-111, og kast dig ud i vilde stunts og tricks for at blive den ultimative BMX-stjerne i PumpedBMX+.

Denne stjernespækkede, anden udgave af Instant Indie Collection-serien er den perfekte måde at udforske det bedste, som indie-genren har at tilbyde. Oplev over 25 timer af nogle og de mest kendte og elskede indie-games på markedet.

Pakken inkluderer:


The Swindle
Nova-111
Pumped BMX +'


Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til PS3™, PS4™ og 'PS Vita'.


Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS3: Engangsafgift for brug af downloads på op til 2 aktiverede PS3-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

The Swindle (C) and (TM) Size Five Games Licensed by Curve Digital, Nova-111 (C) and (TM) Funktronic Labs, Licensed by Curve Digital, Pumped BMX (C) and (TM) Yeah Us!, Licenced by Curve Digital

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments