Instant Indie Collection: Vol. 1

PSN 169 kr. 37 kr. −78% until 02/06/2020 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 37 kr., PS+: 37 kr. — Release date: Sept. 22, 2015

Description

Curve Digital er stolte af at præsentere denne Instant Indie-samling vol. 1-A, en samling af Curve's største indie-hits: Stealth Inc 2, The Swapper og Thomas Was Alone.
'Snig dig langs skyggerne af det mystiske Pti-anlæg i Stealth Inc 2, udforsk dybet på den forladte rumstation i den prisvindende 'The Swapper', og få nye venner i puzzle platformer Thomas Was Alone.

Denne Instant Indie-pakke, der giver dig mere end 20 timer af nogle af de mest kendte og elskede indie-spil, som er tilgængelige på konsol, er den perfekter starterpakke til at udforske indie på PlayStation®.

Denne pakke inkluderer:

Stealth Inc 2
Thomas Was Alone
The Swapper'

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til PS3™, PS4™ og 'PS Vita'.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS3: Engangsafgift for brug af downloads på op til 2 aktiverede PS3-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Stealth Inc (TM) and (C) Curve Digital. The Swapper (TM) and (C) Facepalm Games, Licenced by Curve Digital. Thomas Was Alone (TM) and (C) Mike Bithell, Licenced by Curve Digital.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments