Skullgirls 2Nd Encore

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: July 21, 2015

Description

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PlayStation®4 og PS Vita.

Skullgirls 2nd Encore er et flot, hurtigt 2D kampspil, som giver spillere kontrollen over barske krigere i en usædvanlig Dark Deco verden. Hver af de 14 helt vildt originale karakterer kommer med enestående kampsystemer og masser af personlighed.

Skullgirls 2nd Encore er det perfekte kampspil for både almindelige og konkurrenceinteresserede kampspilfans. Almindelige spillere vil nyde den fortalte historie, fantastiske animation og lydsporet af Michiru Yamane, mens inkarnerede spillere vil sætte pris på dets spilbalance, multiplayer på tværs af platforme og understøttelse af PlayStation®3 fight sticks.

1-2 spillere
Netværksspillere 2-2 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
2GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

TM & © AUTUMN GAMES LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments