God Of War III Remastered

1 5 11 18 16
Email me when the price drops 7
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 4

Price change history Price change history

Lowest price: 74,00 kr., PS+: Free — Release date: July 15, 2015

Description Description

Til sidst er der kun kaos
Indtag rollen som den frygtløse, tidligere spartanerkriger Kratos, mens han slipper kaosset løs på de guder, der har bedraget ham. Stig op fra Hades' dybder til Olympens tinde for at få en sidste chance for en blodig hævn.
Dette sidste kapitel i God of War®-trilogien er sandsynligvis en af de største spiloplevelser til PlayStation® nogensinde. Det er perfekt til alle, der vil genopleve forbløffende grafik i 1080p eller dem, der ikke har spillet det endnu.
Med den nye foto-spiltype, kan du fryse den spektakulære action, og så kan du redigere, gemme og dele billeder fra de mest brutale scener.
• Alle tidligere DLC-kostumer og -indhold er inkluderet.
1 spiller
42GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
God of War® III Remastered ©2010-2015 Sony Computer Entertainment America LLC. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Sony Computer Entertainment America LLC. ‘‘God of War’’ is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments