Whispering Willows

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 26 kr., PS+: 26 kr. — Release date: June 30, 2015

Description

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

I Whispering Willows (Hviskende piletræn), tager spilleren rollen som Elena, en beslutsom ung pige med den ekstraordinære evne til at projicere hendes ånd uden for hendes krop. I hendes spektralform kan Elena interagere med velvillige ånder og onde spøgelse der plejede at dvæle inden for murene af den uhyggelige Willows Mansion - fortabte sjæle, sidder fast i tid og rum, som er i besiddelse af de hemmeligheder, som Elena bliver nødt til at krydse den frygtindgydende gamle herregård. Spillere skal gøre brug af Elenas legemlige og æteriske former til at overvinde forhindringer, løse gåder af palæ er gådefulde genfærd, og find Elenas tabte far.

1 Player
HD Video Output: 720p, 1080i, 1080p
Dual Analog Sticks

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2015 Night Light Interactive, All Rights Reserved. Published for PlayStation® by LOOT Interactive, LLC.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments