Octodad: Dadliest Catch

PSN 104 kr. 30 kr. −71% until 02/06/2020 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: May 28, 2015

Description

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PlayStation®4 og PlayStation®Vita.

I fortsættelsen til det vandede hit Octodad er vores yndlingsblæksprutte kommet i klemme mellem sin kones voksende mistanke og et katastrofalt besøg på det lokale akvarium! Er du far nok til at styre den titulære blækspruttefar, mens han kæmper for at skjule sit maritime ophav for sin familie og holde alle sine tentakler i et stykke?
I 2010 udgav en gruppe universitetsstuderende det originale Octodad. Og selvom alle troede, at spillet handlede om en helt normal, menneskelig far, blev det et kulthit og rost af anmelderne samt finalist ved Independent Games Festival i 2011. Octodad vakte så stor interesse, at holdet besluttede sig for at lancere en kampagne på Kickstarter samt at oprette spilstudiet Young Horses for at skabe et større, bedre og mere poleret spil med Octodad. To et halvt år senere er Octodad: Dadliest Catch nu klar til at fumle sig vej ind i dine arme.

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PlayStation®4 og PlayStation®Vita.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

NVIDIA(R) and PhysX(R) are registered trademarks of NVIDIA Corporation and are used under license. FMOD Sound System, copyright © Firelight Technologies Pty, Ltd., 1994-2013. Irrlicht Engine copyright © 2002-2010 Nikolaus Gebhardt. IJG JPEG software copyright (C) 1991-2012, Thomas G. Lane, Guido Vollbeding.

©Young Horses, Inc. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments