Tomba!

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: Oct. 3, 2012

Description

Kompatibel med PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita og PlayStation®TV.

Tomba! leverer en virkelig usædvanlig platformoplevelse. Du er Tomba, er en højtflyvende jungledreng med lyserødt hår, der er på mission for at stjæle et guldarmbånd tilbage fra de djævelske grises klør.

Dette hurtige side-scroller spil tilbyder en magisk blanding af hektisk spænding og kreative ekstra eventyr. Du farer igennem et stort udvalg af unikke og udfordrende eventyr. Men eventyret er hvor spillet virkelig lyser op. Du vil blive bedt om at løse en række indtagende puslespil og finde tabte genstande, redde landsbyboere og andre eventyr i denne sjove og afsindige eksploration.

Manualen er på engelsk.

Dette produkt er en efterligning af en PlayStation® (PS one®)-klassiker. Visse funktioner kan variere i forhold til den oprindelige (PS one®) version af dette produkt eller er muligvis ikke tilgængelige.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangsgebyr for brug af downloads på op til 2 aktiverede kompatible hjemmekonsolsystemer og 3 aktiverede kompatible bærbare konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©1997 WHOOPEE CAMP Co. Ltd.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments