Iconoclasts

1 4 6 4
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 59 kr., PS+: 59 kr. — Release date: Jan. 23, 2018

Description

Robin vil være mekaniker og hjælpe folk, men eftersom hun ikke har en tilladelse, er hun en synder i Mothers øjne. Verden omkring hende falder fra hinanden, men hun forsøger at holde sammen på tingene ved hjælp af sin skruenøgle. Penance regner ned på alle, hun holder af, og agenterne fra One Concern er efter hende.

Men der er noget stort under opsejling – noget større end kampen for Ivory-brændstof og personlige konflikter – og Robin befinder sig midt i det hele.

• Mange timers platformeventyr
• Mange detaljerede omgivelser med action og hovedbrud
• Mere end 20 kampe mod gigantiske bosser
• Tre spilforandrende sværhedsgrader understøttet af et unikt tweak-system
• Et gribende eventyr – kan én mekaniker reparere hele verden?

Iconoclasts er et mesterværk af indieudvikleren Joakim Sandberg, som har været syv år undervejs. Iconoclasts byder på fantastiske action, tossede indfald og en historie, som tager dig med på en følelsesmæssig rutsjebanetur.

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både Playstation 4 og Playstation Vita.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments