Shadow Of The Colossus

1 6 6 18
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 159 kr., PS+: 127,10 kr. — Release date: Feb. 6, 2018

Description

ET GENFØDT MESTERVÆRK

Shadow of the Colossus™ er et af de mest kritikerroste og elskede computerspil nogensinde. Nu er det genskabt til en ny generation på PlayStation®4. Det populære PS2™-eventyr har undergået en fantastisk forvandling med forbedret grafik, bedre ydeevne og valgfri opdateret styring, så det nu er endnu mere bjergtagende.

• Find 16 kolossale væsener i et eventyrligt landskab, før du kæmper mod dem.
• Kravl op på de enorme bæster for at finde deres svagheder, og hold fast længe nok til at ramme dem med din klinge.

1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Shadow of the Colossus™ ©2006-2018 Sony Interactive Entertainment Inc. Published by Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Developed by Bluepoint Games and SIE JAPAN Studio. “Shadow of the Colossus” is a trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments