Monster Energy Supercross — The Official Videogame

1 3 5 42
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 79 kr., PS+: 79 kr. — Release date: Feb. 13, 2018

Description

Oplev adrenalinsuset fra 2017 Monster Energy Supercross Championship med MONSTER ENERGY SUPERCROSS – THE OFFICIAL VIDEOGAME!
Kør på de officielle baner, inklusive Daytona, med de officielle kørere fra 250SX og 450SX for at opleve et af de mest spektakulære og underholdende racerspil nogensinde!
Oplev Track Editor-funktionen, der giver dig uendeligt mange muligheder: Vælg dit stadion, byg din egen bane, og del den online med vennerne.
Tilpas din kører og motorcykel med over 80 officielle mærker og 300 genstande, og prøv at komme til tops på ranglisterne.
Kør alene eller mod spillere fra hele verden i forskellige spiltyper både online og offline!

In-game køb valgfrit

1 spiller
Netværksspillere 2-12 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
9GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame © 2018 Published and Developed by Milestone S.r.l. All rights reserved. Copyright © 2018 Feld Motor Sports, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments