Crossing Souls

1 5 9 18 17
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 45,00 kr., PS+: 45,00 kr. — Release date: Feb. 13, 2018

Description Description

Vi er i Californien i 1986. En gruppe venner finder en mystisk lyserød sten, der gør, at de kan rejse mellem to verdener. Gruppen oplever deres livs sommer på et eventyr, hvor de bliver indblandet i statens konspirationer. Styr fem drenge med særlige evner, mens de kæmper og løser gåder, for at kunne redde deres familier og hele verden.
Crossing Souls er et action-eventyr med RPG-præg, der finder sted i et pixeleret Californien. Styr fem karakterer: Chris, Matt, Charlie, Big Joe og Kevin. Hver af disse har unikke egenskaber og deres egen kampstil.
1 spiller
2GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Copyright Fourattic 2018. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments