Dissidia Final Fantasy NT

Email me when the price drops 2
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 179,00 kr., PS+: 179,00 kr. — Release date: March 1, 2018

Description Description

Da kampen mellem orden og kaos blev standset af væsner fra hinsides, blev det rigets skæbne at falme og forsvinde. I stedet har en ældgammel kraft pustet nyt liv i det, så de forfaldne rester igen har fået nyt formål. Kampen er begyndt påny, og verden er din arena.
Over 24 af FINAL FANTASYs bedst kendte ansigter er samlet for at deltage i interdimensionelle salgsudvekslinger. Du kan spille mod andre hold i actionmættede kampe tre mod tre, hvor man skal bruge både fornuft og styrke for at vinde. Hver kombattant kan være en af fire typer: vanguard, assassin, marksman eller specialist. Tilpas dig modstanderens spillestil, lær at beherske bravery-systemet, og stå som sejrherre efter sammenstødet mellem stål og trolddom!
Udover almindelige kampe vil der være træfninger, hvor der gælder særlige regler, samt mellemsekvenser, hvor historien om den genfødte verden, de herskende guder og de stridende krigere fortælles.
In-game køb valgfrit
1 spiller
Netværksspillere 2-6 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
©2018 KOEI TECMO GAMES/SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. CHARACTER DESIGN: TETSUYA NOMURA ILLUSTRATION:©2017 YOSHITAKA AMANO

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

DLC DLC

Comments Comments