Assassin's Creed Rogue Remastered

1 2 14 30 4
Email me when the price drops 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: 119,00 kr., PS+: 119,00 kr. — Release date: March 20, 2018

Description Description

Ubisoft Sofia, der også stod bag det originale Assassin’s Creed® Rogue, har genskabt spillet med Assassin’s Creed® Rogue Remastered, der byder på en endnu smukkere og mere opslugende spiloplevelse, og som inviterer seriens fans og nye spillere til at opleve eller genopleve Shays eventyr i 1800-tallets Nordamerika.
Nu kan du opleve det mørkeste kapitel i Assassin’s Creed®-serien i 4K-opløsning og med forbedret grafik, tættere folkemængder, flottere omgivelser, mere realistiske skygger og meget mere!
Indeholder også:
- To bonusmissioner fra den originale Deluxe Edition
- To pakker fyldt med våben, kostumer og tilpasningsgenstande til dit skib
- Bayeks legacy-kostume
In-game køb valgfrit
1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2018 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments