Moonlighter

1 1 9 46 15
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 79,00 kr., PS+: 79,00 kr. — Release date: May 29, 2018

Description Description

For længe siden blev en række porte fundet under en arkæologisk udgravning. Det gik hurtigt op for folk, at disse ældgamle passager førte til forskellige riger og dimensioner. En lille handelsby kaldet Rynoka blev fundet i nærheden af udgravningen, og dér kunne modige og dumdristige eventyrere samle utrolige skatte.
Moonlighter et et actionrollespil med roguelite-elementer. Deltag i hverdagsrutinerne med den eventyrlystne butiksbestyrer Will, som har hemmelige drømme om heltestatus.
• Styr en butik
• Kæmp med stil
• Genopbyg landsbyen
• Fremstil, og fortryl
• Tag rovet
1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2018 11 bit studios S.A., 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved. Digital Sun™, Moonlighter™ and respective logos are trademarks of Wildframe Media. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments