Super Destronaut DX

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 15 kr., PS+: 15 kr. — Release date: July 11, 2018

Description

Inspireret af en arkade-klassiker er Super Destronaut DX et retro rum-skydespil, der stiller dig op mod en fjende mere frygtet end en ufo en rangliste.

Så, hvis du er fan af de gamle skydespil, kan du godt indstille dig på at føle dig helt hjemme, og hvis du har en kammerat der er lige så passioneret som dig, når det kommer til at skyde løs, hvorfor så ikke invitere til at spille sammen. Med support til lokalt multiplayer mode er det måske netop jer to, der har det der skal til for at bekæmpe de invaderende rumvæsener én gang for alle, og sikre jer topplaceringen! Du ved jo, at du vil.

Features:
• 30 forskellige Udfordringer der skal gennemføres
• 3 indstillinger i form af Klassisk Indstilling, Tidsangreb & Hardcore
• 2-spiller multiplayer
• Forskellige våbentyper
• Online oversight over førerpositionen
Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ & PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Ratalaika Games S.L.
© 2018 Petite Games

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments