Hotel Transylvania 3 Monsters Overboard

1 7 10 7 19
PSN 239 kr. 99 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 99 kr., PS+: 71,20 kr. — Release date: July 13, 2018

Description

Ude på et nyt monstereventyr er Dracula, Mavis og slænget strandet på de mystiske fortabte øer! Du er den eneste, der med hjælp fra de søde små kreaturer, impaerne, kan genforene dem med resten af slænget! Led dit impa-team på spændende missioner for at udforske de fortabte øer, og red Frankenstein, Murray og Wayne. Find nye impa-typer – for eksempel Frankenimpa, Wolfimpa m.m. – og brug deres skræmmende evner til at bekæmpe frygtindgydende fjender, løse gåder og redde dine monstervenner på et sjovt nyt eventyr i forlængelse af historien fra Sony Pictures Animations Hotel Transylvania 3-film!


1 spiller
2GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Hotel Transylvania ® & ©2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. Published by Outright Games Limited. Software © 2018 Outright Games Limited. Developed by Torus Games.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments