Hungry Shark World

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 37,00 kr., PS+: 37,00 kr. — Release date: July 17, 2018

Description Description

Det nyeste spil i den prisvindende Hungry Shark®-serie er kommet til konsol!
Bliv en haj, og spred rædsel på stranden! Sæt tænderne i tonsvis af nye missioner.
Oplev livet som haj i fuld HD med nye og fuldt optimeret controller-styring.
UDFORSK HAVET
Kæmp mod mennesker, maskiner og dyr, mens du udforsker tropiske øer, sunkne templer, enorme byer og frosne isbjerge. Fryd dig over at opdage de omfattende baner med deres særegne fjender, skjulte skatte og unikke missioner.
UDKÆMP EPISKE BOSSKAMPE
Tag imod alt, hvad havet smider efter dig, fra grusomme troldhajer og den bedårende sildehaj til forhistoriske uhyrer og kæmpe undervandsbåde. Fjenderne og tempoet er fintunet, så der er udfordringer om hvert hjørne!
MISSIONER
Du kan udfordre dig selv på land, til havs og i luften med mere end 250 skræddersyede missioner. Det handler ikke længere kun om at æde alt i sigte, du får også brug for at tænke dig om for at gennemføre misisoner i et udvalg af medrivende situationer.
1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2012-2018 Future Games of London. All rights Reserved. Hungry Shark is a trademark of Future Games of London. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments