Guts And Glory

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 37 kr., PS+: 37 kr. — Release date: July 18, 2018

Description

Velkommen til Guts and Glory — Det skøreste show i verden, hvor almindelige mennesker kæmper for æren i ekstraordinære udfordringer, der gælder liv og død!
Målet er simpelt: Kom først til målstregen, mens alt omkring dig forsøger at dræbe dig.
Undgå de spinnende savklinger, dødbringende spidser, bomber, tårne ​​og en voksende liste over andre farer — mens du navigerer gennem vanvittige spor i en bred vifte af miljøer. Et spil med masser af LOL, WTF og OMG'er, hvor det kan være lige så sjovt at tabe som at vinde. Gør det for at vise de andre, hvor god du er. Gør det for sjov. Gør det for at opnå ære!

1 spiller
6GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.
© 2018 HakJak Productions™

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments