Adventure Time: Pirates Of The Enchiridion

1 5 10 20 9
PSN 239 kr. 119 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 119 kr., PS+: 71,20 kr. — Release date: July 20, 2018

Description

Ohøj! Landet Ooo er oversvømmet, og Finn og Jake skal finde ud af hvorfor. Tag med vores helte, når de udforsker de syv have, leder efter skjulte spor, forhører skumle personer og kæmper mod pirater for at løse mysteriet og redde deres oversvømmede verden!


Vigtige funktioner:
- Du kan udforske landet Ooo frit, opdage hemmeligheder og indsamle skatte med de populære figurer Finn, Jake, BMO og Marceline.
- Sæt sejlene ud på de syv verdenshave mellem kongerigerne, og begiv dig ud i uudforsket terræn for at finde ud af, hvad der går for sig.
- Opgrader dine helte, brug genstande, besværgelser, trylledrikke og enestående helteegenskaber til at bekæmpe modstanderne i hurtige og taktiske kampe.
- Et originalt eventyr med engelske stemmer.

1 spiller
3GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

ADVENTURE TIME™, CARTOON NETWORK, the logos, and all
related characters and elements are trademarks of and © 2018 Cartoon Network.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments