Fill-A-Pix: Phil's Epic Adventure

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: July 24, 2018

Description

Lav smukke pixelkunst, som du afslører 120 fantastiske fotografier fra Phils episke tur rundt om i verden!

Fill-a-Pix er et nyt billedlogisk puslespil fra skaberne af Pic-a-Pix Color, men med store, rullende puslespil op til 100 kvadrater bredt, vil du afsløre billeder meget større og mere detaljeret end nogensinde før!

Den unikke Smart Cursor gør spillet flydende og tilfredsstillende. Valgmuligheder for at vise, hvor du skal gå videre og kontrollere dine fremskridt indtil nu betyder, at du aldrig vil sidde fast.

Ofte beskrives som en blanding af minesveger og picross, viser hvert clue nummer hvor mange kvadrater i en blok på ni - selve leddet plus de otte firkanter omkring det - skal udfyldes i sort.

Du behøver kun at lære denne ene regel at begynde at spille Fill-a-Pix, men for at sikre dig at du forstår alle teknikker, er der en komplet interaktiv vejledning medtaget!

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Copyright 2018 Lightwood Games
Puzzles by Conceptis Ltd

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments