Tetra's Escape

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 15 kr., PS+: 15 kr. — Release date: Aug. 8, 2018

Description

TETRA´S Escape er et platformsbaseret puslespil, der drejer sig om klodser. Klodserne hedder Tetras, og det er op til spillerne at holde på dem, og få mest muligt ud af deres særlige egenskaber. Ved hjælp af formskifte kan Tetras forvandles til forskellige Tetrominos, og bruges til at udfylde huller og fuldende puslespil, i forsøget på at nå frem til portalen på den anden side af niveauet.

Men, forvent mere end bare et lineært eventyr, for nogen gange er det at frembringe en trappe til himlen, den eneste måde at nå til vejs ende på så hvis du tør drømme stort og gå amok i klodser, har du måske lige det, der skal til for at få alle Tetras hjem igen!
Features:
* 7 timers indhold, herunder 64 niveauer at gennemføre
* Stigende sværhedsgrad
* Almindeligt trestjernet system med Bonustrofæ
* Forklarende billeder der guider dig igennem Tetra´s egenskaber.
Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ & PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Ratalaika Games
© 2018 ABX Games Studio
© 2018 Djingarey

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments