Chasm

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 74 kr., PS+: 74 kr. — Release date: Aug. 13, 2018

Description

Velkommen til Chasm et actionpræget eventyrspil, hvor du er nyrekrutteret på din første mission for Guildean-kongeriget. Du er begejstret for at bevise dit værd som ridder, og du opsnapper mystiske rygter om, at en vigtig mine for kongeriget er blevet lukket. Men det, du opdager i minebyen er værre, end du havde troet: Byens beboere er forsvundet kidnappet af overnaturlige væsner, der kommer fra dybet.

Du lægger en ære i at løse mysteriet og vil genoprette freden til kongeriget, så du påbegynder et eventyr med dødelige kampe mod snedige monstre, udforsker gamle katakomber og slotte, og der er kraftfuldt nyt udstyr skjult bag hvert hjørne. Selv om historien samlet set er den samme for alle spillere, vil din helts rejse være unik: hvert rum er designet i hånden, og bag kulisserne syer Chasm disse rum sammen i et unikt verdenskort, der er dit eget.

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4® og PS Vita.

Compatible with PlayStation®4
650MB minimum space required
1 Player
DUALSHOCK®4 Vibration Function
HDTV screen resolution: 720p 1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Chasm er et registreret varemærke tilhørende Bit Kid Inc. (c)2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments