Sekiro: Shadows Die Twice Danmark

Email me when the price drops 4
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 519,00 kr., PS+: 519,00 kr.
Release date: March 22, 2019

Comments Comments

Description Description

Forudbestil for at modtage:
- Dynamisk Sekiro™: Shadows Die Twice-Tema
- Sekiro™: Shadows Die Twice Hirata Estate Dynamisk Tema
Som vinder af 'Best of Gamescom' og 'Best Action Game' ved Gamescom 2018, er Sekiro™: Shadows Die Twice det næste eventyr fra udvikleren FromSoftware, der står bag Bloodborne og serien Dark Souls. Udform selv din egen vej mod hævnen i dette helt nye action-eventyr.
I Sekiro™: Shadows Die Twice er du den 'enarmede ulv' - en udstødt og lemlæstet kriger, der kun med nød og næppe undslap døden. Udforsk Japan i 1500-tallets Sengoku-periode, mens du står ansigt til ansigt med vanvittige farer i en mørk og grusom verden. Brug et arsenal af dødbringende protesevåben og ninjaevner, og gør brug af list, vertikale manøvrer og nådesløs nærkamp i en blodig konfrontation.
Tag hævn. Genopret din ære. Dræb på snedig vis.
Du kan finde flere oplysninger om forudbestilling samt om annullering af din forudbestilling i Sony Entertainment Network Ydelsesbetingelser/Brugeraftale. Automatisk kræver, at Automatisk log på og Log ind automatisk er aktiveret på dit PS4™-system.
1 Player
HD Video Output 720p, 1080i, 1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2019 FromSoftware, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Udgivet og distribueret af Activision. ACTIVISION er et registreret varemærke tilhørende Activision Publishing, Inc. Alle andre varemærker og varemærkenavne tilhører deres respektive ejere.
Bloodborne er et varemærke tilhørende Sony Interactive Entertainment LLC. Dark Souls er et varemærke tilhørende BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Sony og Bandai Namco er ikke udgivere af SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE. Activision har ingen tilknytning til Bloodborne eller Dark Souls.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.