Dragon Sinker: Descendants Of Legend

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 56 kr., PS+: 56 kr. — Release date: Sept. 19, 2018

Description

Drag ud på jagt efter de legendariske våben for at befri verden fra Wyrmvargs overherredømme!

Med brug af 8-bits grafik og lyd, som leder tankerne tilbage på RPG-spillenes guldalder, bringer Dragon Sinker en visuel og auditiv fest til bordet for sultne spillere, der tørster efter nostalgien ved de store hedengangne klassikere!

Gennemsøg verden på jagt efter nye venner og saml mere end 16 opgaver! Før derefter op til 12 selskabsmedlemmer til turbaserede kampe og skift frit mellem 3 hold for at bekæmpe en lang række kraftfulde fjender! Og hvis det ikke er spændende nok, skifter karakterernes kostumer også ud fra deres opgave, hvilket giver pixelelskere endnu mere at se frem til!

Plus, med mange sidemissioner for helten at angribe og hemmelige fangekældre at udforske, er dette et eventyr som ikke bliver glemt med det samme!

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

In-game køb valgfrit

PS4™ /PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©2015-2018 KEMCO/EXE-CREATE

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments