Shadow Of The Beast

1 6 8 18 13
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: 30,00 kr., PS+: 30,00 kr. — Release date: May 17, 2016

Description Description

Genoplev legenden, der er genskabt på PS4™.
Historien om Aarbron bliver fortalt igen. Drag ud på en brutal, actionfyldt rejse i din søgen efter hævn over den onde herre Maletoth, tyranen, der var ansvarlig for at skabe det uhyrlige 'bæst'. I dette brutale, raseridrevne platformspil forsøger du at kæmpe dig gennem Karamoon, afsløre sandheden og slippe fri af bæstets skygge?
Det originale Shadow of the Beast™ blev udgivet af Psygnosis i 1989 og fængslede en generation af spillere. Det er et af de mest ikoniske spil fra Amiga-/16-bit-spillenes æra. Spillet er husket for sin imponerende grafik, musik og unikke design, og dets succes affødte hurtigt en trilogi af mindeværdige spil.
Shadow of the Beast™ er inspireret af det originale spil og vender nu triumferende tilbage til den sælsomme, smukke verden Karamoon, kun til PlayStation®4.
1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Shadow Of The Beast™ ©2016 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Heavy Spectrum Limited. “Shadow of the Beast” is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments