Downwell

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 12 kr., PS+: 12 kr. — Release date: May 24, 2016

Description

Downwell er et underfundigt spil om en ung persons rejse ned gennem en brønd på jagt efter utrolige skatte – kun bevæbnet med et par pistolstøvler. Kæmp dig vej længere og længere ned i mørket, der er fyldt med skrækkelige væsner og mystiske hemmeligheder, for at få fat i de strålende røde juveler mellem klipperne.

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PlayStation®4 og PlayStation®Vita.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Copyright 2016 Moppin. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments