Freaky Awesome

PSN 99 kr. 45 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: Oct. 26, 2018

Description

Døde mutanter efterlader masser af mutagener. Så gå varsomt frem, for træder du på dem, vil dit helbred blive gendannet med et ordentligt skud mutagener, som på et tidspunkt vil få betydning for dine bedrifter.

Du kan spille alene eller sammen med dine venner for at udforske spillet i teams på 2-4 spillere. Gruppespillet har mange fordele, da det senere kan aktiveres i single- eller multiplayerspil med andre spillere.

Men vær forsigtig! Eksplosioner, flyvende tønder, rundsave, flammer fra vægge eller flyvende grisehoveder vil gøre det svært for dig at nå at trække vejret. Du kan både bruge omgivelserne som våben eller blive dræbt af dem.

Det hele ændrer sig konstant! De tilfældigt genererede miljøer, tingene omkring dig ... og handlingen, der er designet til at forvandle spillet efter hver succesfuld session. Dette resulterer i nyoplåste miljøer, nye fjender, mere omfattende niveauer med nye mekanikker samt stærkere bosser. Og med hver ny session skrider handlingen frem.

1-4 spillere
40MB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Freaky Awesome © 2018 Mandragora

Published by BadLand Publishing SL. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments