Déraciné VR

PSN 239 kr. 79 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 79 kr., PS+: 79 kr. — Release date: Nov. 6, 2018

Description

Déraciné er en helt ny adventure-historie fra de ikoniske spiludviklere FromSoftware, og spillet findes eksklusivt på PlayStation®VR.
Du er en fe på en afsondret kostskole, hvor du skal bevise, at du findes, og knytte et tæt bånd til eleverne, mens du opdager og afdækker verden omkring dig. Efterhånden som historien folder sig ud, kommer du til at rejse i tiden og forandre elevernes skæbner.
• Påtag dig rollen som en fe, og bliv ført gennem en intens og følelsesladet historie. Følelsen af nærvær er altafgørende for dit eventyr, og den kan kun opnås med PS VR.
• Déraciné består af en unik og sørgmodig historie og tager dig gennem et væld af forskellige følelser, lige fra ensomhed og sorg til glæde og taknemmelighed.
• Udforsk, saml spor, og interagér med den fysiske verden, når du skal løse hovedbrud og klare opgaver. Det hjælper dig alt sammen med at blive knyttet til skolens levende skæbner og efterlader et blivende indtryk.

HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Kræver PlayStation®Move-bevægelsescontroller og PlayStation®Camera.
PlayStaton®VR og PlayStation®Camera kræves for at spille dette produkt

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments