Noir Chronicles: City Of Crime

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: Nov. 9, 2018

Description

Indtag rollen som Alfred Fox, en privatdetektiv med talent for at komme i knibe, og undersøg truslen mod din gamle flamme, Barbara Le Purr. Du skal bruge din intuition og efterforskningsteknikker, mens du forsøger at nå til bunds i de mange – og ofte livsfarlige – intriger.

1 spiller
2GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments