Distrust

PSN 119 kr. 52 kr. until 12/23/2019 3:59 p.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 52 kr., PS+: 52 kr. — Release date: Nov. 15, 2018

Description

Inspireret af John Carpenters 'The Thing'.

En helikopter styrter ned og efterlader en gruppe forskere isoleret i nærheden af en arktisk base. Deres forsøg på at finde en udvej får dem kun til at synke dybere ned i mareridtet. Når de sover, tiltrækker de en kraft, der tærer dem for energi, men jo længere de kæmper mod udmattelsen og holder sig vågne, jo mindre er chancen for at overleve ...

Mens de overlevende forsøger at sove lige nøjagtigt det antal timer, der skal holde dem i live, tager galskaben langsomt over, indtil de til sidst ikke kan stole på deres egne sanser. Med tiden får de endda problemer med at skelne fantasi fra virkelighed.

Guide de overlevende gennem en tilfældigt genereret arktisk base, overvind det ekstreme klima, og bekæmp det ubegribelige!
- Gameplayet udspiller sig i et ekstremt klima
- Tilfældigt genererede niveauer
- 15 figurer med unikke evner
- Tonsvis af opgaver, begivenheder og uventede situationer
- Manglende realitetssans: stol ikke på det, du ser

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk

1 spiller
57MB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments