Flashback

PSN 159 kr. 45 kr. until 12/24/2019 12:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 45 kr., PS+: 45 kr. — Release date: Nov. 20, 2018

Description

2142. Efter at være flygtet fra et rumskib, vågner den fremragende videnskabsmand Conrad B. Hart op med hukommelsestab på Titan, en koloniseret måne til planeten Saturn. Hans fjender og kidnappere er lige i hælene på ham. Han skal finde en måde til at komme tilbage til Jorden, forsvare sig selv mod alle de farer han møder, og optrevle et gigantisk eksterritorialt komplot, der truer planeten...Genoplev dette klassiske spil på dets 25-års fødselsdag. Det er konsekvent placeret blandt de bedste 100 spil til alle tider! Det var et af de første spil, der udnyttede teknologien motion capture, der giver mere realistiske animationer, med baggrunde, der var helt og aldeles håndtegnet og et scenarie, der er en science-fiction-film værdigt. Ud over det originale 1993 spil indeholder denne version en Moderne tilstand med:

- Post-FX grafikfiltre
- Fuldstændig remasteret lyd og musik
- En helt ny 'Rewind'-funktion
- Hjælpefunktioner for dem der har brug for lidt forstærkning!

1 spiller
512MB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©2018 Anuman Interactive SA. Published by Anuman
Interactive SA.
Flashback is a registered trademark of Paul Cuisset and is used
under licence. Microïds is a registered trademark of
Anuman Interactive SA. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments