Asterix & Obelix XXL 2

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: 159 kr., PS+: 159 kr. — Release date: Nov. 29, 2018

Description Description

Ved Teutates! De uovervindelige gallere er vendt tilbage i et nyt videospil!
Mere end 10 år efter deres sidste optræden på spillekonsoller er Asterix & Obelix tilbage i topform som aldrig før! Asterix & Obelix XXL 2 er en overdådig blanding af action og eventyr til alle aldre, med en vindende kombination af komedie og slagsmål.
Men hvor er Miraculix henne? Den langskæggede troldmand er forsvundet efter at have forrådt sine egne venner til fordel for Julius Cesar! Den lille galliske landsby er i oprør! De må finde ud af sandheden! Asterix og Obelix, der altid er klar til et godt slagsmål, bliver sendt på mission til Rom af deres høvding Majestix. I Rom finder de en ny forlystelsespark, Las Vegum, som er bygget af den berømte romerske kejser. Hvorfor? Hvad er det Miraculix skjuler?
1 spiller
4GB minimum krævet plads
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Asterix® - Obelix® - Idefix® / © 2018 Les Éditions Albert René / Goscinny – Uderzo ©2018 Anuman Interactive SA. Published by Anuman Interactive SA. Microïds is a registered trademark of Anuman Interactive SA. All rights reserved. Developed by Osome Studio.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)