Hello Neighbor Bundle

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 99 kr., PS+: 99 kr. — Release date: Dec. 7, 2018

Comments

Description

Få to spil i Hello Neighbour-serien med rabat! Det skal man bare prøve for at lære alt om naboens hemmeligheder!

Hello Neighbor er et berømt stealth horror-spil, der handler om at snige sig ind i naboens hus for at finde ud af hvilke hemmeligheder han gemmer på i kælderen.

Hello Neighbor: Hide and Seek følger den tragiske historie om naboens familie i denne dramatiske forhistorie til Hello Neighbor. Du leger gemmeleg med din bror, mens i begge oplever tabet af et familiemedlem.


2GB minimum krævet plads
1 spiller
DUALSHOCK®4-vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p 1080i 1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.
© 2018 Dynamic Pixels™

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.