King's Heir: Rise To The Throne

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 52 kr., PS+: 52 kr. — Release date: Dec. 14, 2018

Description

To kongelige riddere, Edmund og Randall Ulmer, bliver narret ind i et komplot mod kronen. På flugt fra den kongelige garde og de hensynsløse plotmagere begiver brødrene sig ud på en farefuld rejse, der vil afsløre kongerigets mørkeste hemmeligheder og genoprette Ulmer-familiens ære, så deres skæbne er evigt forandret.

1 spiller
2GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments