Artifex Mundi Ultimate Collection

PSN 599 kr. 149 kr. −75% until 02/05/2020 6:59 p.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 149 kr., PS+: 149 kr. — Release date: Dec. 20, 2018

Description

Artifex Mundi’s Ultimate Bundle er en samling af vores bedste eventyrspil med skjulte genstande. Hvert spil i pakken har sit eget tema og giver dig en særlig oplevelse. Udforsk glemte civilisationers hemmeligheder, befri byer fra hærgende monstre, og rejs til fjerne egne. Denne pakke indeholder noget for enhver entusiastisk eventyrer.

Compatible with PlayStation®4.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments