Headlander

1 2 26 2 30
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: 19 kr., PS+: 19 kr. — Release date: July 25, 2016

Description Description

Du er det sidste kendte menneske i universet, og alt det, der er tilbage af dig, er et afskåret hoved. Du leder efter spor af din knuste fortid, og du skal rejse gennem en fjendtlig verden af maskiner ved brug af en særlig hjelm, som giver dig mulighed for at docke i og tage kontrol over enhver robotkrop. Mens du suser fra en krop til den næste, begynder du at opdage, at tingene ikke helt er, som de lader til at være, og menneskehedens skæbne er ikke afgjort endnu ...

Headlander kommer lige fra Double Fine Productions og er et retro-futuristisk, side-scrolling, action-adventure spil, der foregår i en verden inspireret af 70ernes science fiction. Det er en verden med automatik, et fejlslagent utopi hvor al menneskeheden har overført deres sind ind i robotkroppe og nu bliver regeret af en gal computer. Det præsenteres af Double Fine Productions (Psychonauts, Broken Age) og Adult Swim Games (Duck Game, Jazzpunk). Headlander er med garanti den ultimative vanvidstur.

1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

TM & © 2016 Turner Broadcasting System, Inc. A Time Warner Company. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)