Subnautica

PSN 239 kr. 143,40 kr. until 12/24/2019 12:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 143,40 kr., PS+: 143,40 kr. — Release date: Jan. 10, 2019

Description

Du er styrtet ned på en fremmede hav-planet, og den eneste vej ud er at ved at gå ned. Subnautica's hav rækker sig fra lavandet koral rev til dybe lumske render, lava områder og lysende undervands floder. Administrer din lufttank imens du udforsker tang skovene, plateau og snoet grotte systemer. Vandet er fyldt med liv: Noget hjælpfuld og andet knap så meget.

Efter du styrter ned i din Livs-kapsel, tikker uret du skal finde vand, mad og udvikle det udstyr du skal bruge for at udforske. Sammel ressourcer fra havet omkring dig. byg knive, lys, dykkergrej og dit eget fartøj. Vov længere ned for at finde sjælene ressourcer, som tillader dig at bygge mere avanceret ting

Indeholder Subnautica og Subnautica Safe Shallows Theme.

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Copyright © 2018 Unknown Worlds Entertainment, Inc.
CYCLOPS® is a registered trademark of OceanGate, Inc. and is used under license.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments