Vane

Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 109,00 kr., PS+: 100,55 kr. — Release date: Jan. 15, 2019

Description Description

I en ruinfyldt ørken sættes en række verdensforandrende hændelser i gang, når noget mærkeligt gyldent støv forvandler en frisindet fugl til et målrettet barn.
Vane er en sonderende rejse, hvor spillere vil forvandles mellem fugle- og barneform for at løse simple gåder og danne sig en vej fremad igennem det øde landskab. Imens reagerer verden på ens passage, udvikler sig og bygges op til noget helt anderledes.
Fra holdet hos Friend & Foe Games, er Vane et unikt nervepirrende bud på eventyrspil. Udviklet ud fra den overbevisning, at spillere skal finde deres egen vej igennem verden, er resultatet nogle minimalistiske og nøgne omgivelser, der opfordrer til udforskning til det alleryderste, inden man bliver fortabt. Alt sammen udført med et rugende, og helt originalt, synth-soundtrack.
1 spiller
4GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Vane © 2018 Friend & Foe Games AB.
'VANE' and 'FRIEND & FOE' are trademarks of the same company.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments