The Hong Kong Massacre

PSN 127 kr. 59 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 59 kr., PS+: 59 kr. — Release date: Jan. 22, 2019

Description

Indtag rollen som en tidligere kriminalbetjent, som er fast besluttet på at få hævn for mordet på sin makker, og brug en kombination af rå ildkraft, slowmotion og undvigemanøvrer til at pløje dig vej gennem forbryderverdenen.

Kast dig gennem vinduer, eller søg dækning – hvert eneste skud er dødeligt, så vær opmærksom på dine omgivelser, og udnyt dem, når du kan.

Når det går hedt for sig, kan du få tiden til at gå langsommere og planlægge dit næste træk. Det er livsvigtigt at undgå kugleregnen, mens du nedkæmper fjender – men pas på, dine slowmotion-evner er begrænsede, så tænk hurtigt, planlæg og nedlæg skurkene uden selv at blive skadet.

På hvert niveau er der en række udfordringer, som giver dig adgang til nye våben, efterhånden som du avancerer og udveksler ild fra restauranter til hustage gennem en dyster, kriminalitetsplaget by.

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk

1 spiller
3GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments