Genesis Alpha One

PSN 239 kr. 89 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 89 kr., PS+: 89 kr. — Release date: Jan. 29, 2019

Description

Genesis Alpha One blander en spændende roguelike med detaljeret skibsbygning og hæsblæsende førstepersons-action med dig selv i rollen som pioner mellem stjernerne. 

I en nær fremtid hærget af krig, korrupte regeringer og ødelæggende forurening har indflydelsesrige virksomheder oprettet Genesis-programmet i et sidste forsøg på at redde menneskeheden.

Som kaptajn på et Genesis-stjerneskib rejser du ud i det uudforskede rum på den ultimative mission. Byg og administrér et rumfartøj, udvind råstoffer, stands faretruende infestationer af rumvæsner, klon væsner og udforsk et udstrakt, tilfældigt genereret univers.

Dit mål: Find nye hjem til menneskehedens DNA, og red arten fra at uddø.

- Et roguelike i episk målestok

- Byg og driv dit unikke stjerneskib

- Kæmp mod rumvæseninfestationer

- Klon din besætning og skab nye livsformer

- Høst råstoffer fra rummets dyb

1 spiller
5GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Genesis Alpha One. Developed by Radiation Blue. Published by Team17 Digital Ltd © 2019. Team17 is a trademark or registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments