Evoland Legendary Edition

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: 74 kr., PS+: 74 kr. — Release date: Feb. 5, 2019

Description Description

Evoland er en rejse gennem action- og adventurespillenes historie, der giver dig mulighed for at låse op for nye teknologier, gameplaysystemer og grafiske opgraderinger, jo længere du kommer i spillet. Evoland er inspireret af de mange kultserier, der satte deres præg på computerrollespillenes udvikling. Spillet tager dig med på en humoristisk rejse fra de monokrome farvers tid og frem til 3D-grafikken med aktive bosskampe i realtid og masser af referencer til de klassiske spil.
Grafikken i Evoland 2 ændrer sig, jo længere du kommer i tiden, og spillets gameplay udvikler sig også i takt med historien. Det er et ægte rollespil med en kompleks historie, der er baseret på tidsrejser: Udforsk forskellige tidsaldre, og påvirk verdenshistorien. Men pas på. Konsekvenserne kan ende med at gøre alting værre.
Evoland-serien er fyldt med humor og referencer til klassiske spil på en måde, som du aldrig har set magen til.
1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)