Access Denied

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 15 kr., PS+: 15 kr. — Release date: Feb. 18, 2019

Description

Hallo alle pengeskabsopbrydere og gådeelskere! Det er nu, du skal teste din hjerne, mens du lytter til den regn og torden, som starter, når du forsøger dig med en række gåder, som er fordelt på 36 niveauer.

Fra roterende drejeskiver, tillagte numre og andre kommandoer, skæres jobbet ud i pap for dig, men din mentale evne til at løse gåden med professionel dygtighed er nødvendigt, hvis du skal prøve på at få din kage og også kunne spise den!

Bliver du nægtet adgang, eller kan du mod alle odds komme igennem alle udfordringerne? Der er kun en måde at finde ud af det på.

Features:
* 36 niveauer
* 3D
* Et beroligende soundtrack
* Stigende sværhedsgrad

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ & PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2019 Ratalaika Games S.L.
© 2019 Stately Snail

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments